Dinsdag in De Erfgenaam: "Wat een drama" (video)

Dinsdag in De Erfgenaam: "Wat een drama" (video)

Ruben Nicolai gaat ook dinsdag weer op zoek naar erfgenamen, die nog een mooi geldbedrag uit een erfenis kunnen opstrijken. Daarvoor moeten ze echter wel eerst gevonden worden.

'Drama'
Vanavond onderzoekt Nicolai de nalatenschap van Wilhelm Max Hillebrand (1907-1994). Na zijn overlijden bleek er nog € 19.000 euro in zijn nalatenschap te zitten. Als we de eerste beelden mogen geloven, is de zoektocht naar belanghebbenden deze keer erg moeilijk: "Oh, wat een drama", verzucht de RTL-presentator. Bekijk het fragment van De Erfgenaam hieronder.

Dinsdag in <em>De Erfgenaam</em>: &quot;Wat een drama&quot; (video) Ruben Nicolai gaat ook dinsdag weer op zoek naar erfgenamen, die nog een mooi geldbedrag uit een erfenis kunnen opstrijken. Daarvoor moeten ze echter wel eerst gevonden worden. 'Drama'Vanavond onderzoekt Nicolai de nalatenschap van Wilhelm Max Hillebrand (1907-1994). Na zijn overlijden bleek er nog € 19.000 euro in zijn nalatenschap te zitten. Als we de eerste beelden mogen geloven, is de zoektocht naar belanghebbenden deze keer erg moeilijk: "Oh, wat een drama", verzucht de RTL-presentator. Bekijk het fragment van De Erfgenaam hieronder. De Erfgenaam is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ruben Nicolai start nieuw programma De Erfgenaam, wat gaat hij doen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in De Erfgenaam: "Wat een drama" (video)

De Erfgenaam is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Erfgenaam: "Wat een drama" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier