Video: Schietpartij en explosief in Amsterdam Nieuw-West

Video: Schietpartij en explosief in Amsterdam Nieuw-West

Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag neergeschoten op de Osdorper Ban in Nieuw-West. Op dezelfde locatie vond de politie ook een verdacht pakketje, dat een explosief bleek te zijn. De schietpartij gebeurde rond 04.15 uur. De neergeschoten man is overgebracht naar een ziekenhuis.

Video: Schietpartij en explosief in <em>Amsterdam Nieuw-West</em> Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag neergeschoten op de Osdorper Ban in Nieuw-West. Op dezelfde locatie vond de politie ook een verdacht pakketje, dat een explosief bleek te zijn. De schietpartij gebeurde rond 04.15 uur. De neergeschoten man is overgebracht naar een ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Schietpartij bij universiteit New Jersey, twee doden Bekijk deze video » Schietpartij Kampen: veel politie en omgevallen scooter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Schietpartij en explosief in Amsterdam Nieuw-West

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Schietpartij en explosief in Amsterdam Nieuw-West of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen