Zien: kinderen vinden dat Joe Biden en Donald Trump "lief voor elkaar" moeten zijn

Zien: kinderen vinden dat Joe Biden en Donald Trump "lief voor elkaar" moeten zijn

Het NOS Jeugdjournaal nam vandaag poolshoogte bij Nederlandse basisschoolkinderen. Wat vonden zij van het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Joe Biden en Donald Trump? Daar hadden ze geen goed woord voor over; ze zijn van mening dat Biden en Trump niet het goede voorbeeld geven. Eén jongen roept op: "Ze moeten gewoon lief voor elkaar zijn."

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: kinderen vinden dat <em>Joe Biden</em> en <em>Donald Trump</em> &quot;lief voor elkaar&quot; moeten zijn Het NOS Jeugdjournaal nam vandaag poolshoogte bij Nederlandse basisschoolkinderen. Wat vonden zij van het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Joe Biden en Donald Trump? Daar hadden ze geen goed woord voor over; ze zijn van mening dat Biden en Trump niet het goede voorbeeld geven. Eén jongen roept op: "Ze moeten gewoon lief voor elkaar zijn." Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: kinderen vinden dat Joe Biden en Donald Trump "lief voor elkaar" moeten zijn

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: kinderen vinden dat Joe Biden en Donald Trump "lief voor elkaar" moeten zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen