IJscoman Moes mag Haagse binnenstad niet meer in, hier zie je waarom (video)

IJscoman Moes mag Haagse binnenstad niet meer in, hier zie je waarom (video)

Vele ministers en zelfs koningin Máxima bestelden ooit een ijsje bij hem: ijscoman Moes Pekdemir. Al 45 jaar lang rijdt hij door de binnenstad, geholpen door zijn vrouw Marian en zoon Martijn. Maar juist die zeventig jaar oude ijskarren dreigen nu zijn ondergang te worden. Het college van Den Haag is namelijk van plan om een milieuzone in te stellen en daarvoor zijn de ijswagens te vervuilend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>IJscoman Moes</em> mag Haagse binnenstad niet meer in, hier zie je waarom (video) Vele ministers en zelfs koningin Máxima bestelden ooit een ijsje bij hem: ijscoman Moes Pekdemir. Al 45 jaar lang rijdt hij door de binnenstad, geholpen door zijn vrouw Marian en zoon Martijn. Maar juist die zeventig jaar oude ijskarren dreigen nu zijn ondergang te worden. Het college van Den Haag is namelijk van plan om een milieuzone in te stellen en daarvoor zijn de ijswagens te vervuilend. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Zien: minister Van Ark over beperkte voorraad corona-beschermingsmiddelen Bekijk deze video » Het Concertgebouw ontvangt 500 studenten, bekijk de beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: moet er een lockdown komen tegen corona? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
IJscoman Moes mag Haagse binnenstad niet meer in, hier zie je waarom (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IJscoman Moes mag Haagse binnenstad niet meer in, hier zie je waarom (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen