Docu Louis Theroux: Among Sex Offenders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Louis Theroux: Among Sex Offenders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Louis Theroux: Among Sex Offenders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Californië pakt seksuele misdadigers stevig aan, ook nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Louis Theroux zoekt er in deze reportage een aantal op en vraagt zich af of alle maatregelen gerechtvaardigd en efficiënt zijn. HardCalifornië is hard voor zijn seksuele misdadigers, zelfs nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Hun vrijheid wordt strikt beperkt, ze worden geregistreerd en gestigmatiseerd, en krijgen draconische verblijfsvoorwaarden opgelegd. Iedereen kan hun identiteit nagaan en te weten komen waarvoor ze veroordeeld zijn. SchimmigZe mogen niet in de nabijheid van parken en scholen wonen en vaak worden ze gescheiden van hun familie. Ze leven een schimmig bestaan in luizige hotelletjes of op straat. Louis zoekt een aantal van hen op en vraagt zich af of al die strenge maatregelen gerechtvaardigd en efficiënt zijn. Hannelore van Otterloo over gruwelijke sekte: "Soms mocht je dagen niet eten" Bekijk deze video » Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder" Bekijk deze video »
Uitzending :
Docu Louis Theroux: Among Sex Offenders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Californië pakt seksuele misdadigers stevig aan, ook nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Louis Theroux zoekt er in deze reportage een aantal op en vraagt zich af of alle maatregelen gerechtvaardigd en efficiënt zijn.

Hard
Californië is hard voor zijn seksuele misdadigers, zelfs nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Hun vrijheid wordt strikt beperkt, ze worden geregistreerd en gestigmatiseerd, en krijgen draconische verblijfsvoorwaarden opgelegd. Iedereen kan hun identiteit nagaan en te weten komen waarvoor ze veroordeeld zijn.

Schimmig
Ze mogen niet in de nabijheid van parken en scholen wonen en vaak worden ze gescheiden van hun familie. Ze leven een schimmig bestaan in luizige hotelletjes of op straat. Louis zoekt een aantal van hen op en vraagt zich af of al die strenge maatregelen gerechtvaardigd en efficiënt zijn.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Louis Theroux: Among Sex Offenders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen