De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video)

De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Boekenclub Nescio las De Aanslag van Harry Mulisch. Jip: "Het boek beschrijft niet zozeer de oorlog, maar meer hoe er in Nederland wordt omgegaan met de Tweede Wereldoorlog."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Boekenclub Nescio las <em>De Aanslag</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv. Boekenclub Nescio las De Aanslag van Harry Mulisch. Jip: "Het boek beschrijft niet zozeer de oorlog, maar meer hoe er in Nederland wordt omgegaan met de Tweede Wereldoorlog." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Danny Vera speelt The Weight (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Lucelle Deneer over vrijheid van meningsuiting (video) Bekijk deze video » Sinan Can in De Vooravond over zijn documentaire Staatsvijand nr. 1 Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier