De 3 sterren camping gemist? André Hazes zingt 'Proosten op het leven'

De 3 sterren camping gemist? André Hazes zingt 'Proosten op het leven'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De 3 sterren camping op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele De 3 sterren camping van dinsdag 20 oktober terugkijken.

André Hazes, Joseph Klibansky en Edsilia Rombley zijn deze week te gast op de Drie Sterren Camping. André Hazes speelt zijn nieuwe single 'Proosten op het leven'.

<em>De 3 sterren camping</em> gemist? André Hazes zingt 'Proosten op het leven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De 3 sterren camping op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele De 3 sterren camping van dinsdag 20 oktober terugkijken. André Hazes, Joseph Klibansky en Edsilia Rombley zijn deze week te gast op de Drie Sterren Camping. André Hazes speelt zijn nieuwe single 'Proosten op het leven'. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De 3 sterren camping gemist? André Hazes zingt 'Proosten op het leven'

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De 3 sterren camping gemist? André Hazes zingt 'Proosten op het leven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen