Wendy van Dijk onthult: "Ik had veel voorspellende dromen" (video)

Wendy van Dijk onthult: "Ik had veel voorspellende dromen" (video)

Wendy van Dijk vertelde dit weekend dat spirituatiteit een belangrijke plek in haar leven inneemt en deed daarbij een bijzondere onthulling: "Ik had vroeger heel veel voorspellende dromen."

Wijze lessen
De presentatrice heeft die nu echter niet meer: "Op het moment dat ik kinderen kreeg verdwenen die weer. Ik dacht, wat is dit nu weer voor boodschap? Volgens mij was dat een soort van teken dat je alle wijze lessen die je zelf geleerd hebt aan je kinderen door moet geven." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Wendy van Dijk</em> onthult: &quot;Ik had veel voorspellende dromen&quot; (video) Wendy van Dijk vertelde dit weekend dat spirituatiteit een belangrijke plek in haar leven inneemt en deed daarbij een bijzondere onthulling: "Ik had vroeger heel veel voorspellende dromen." Wijze lessenDe presentatrice heeft die nu echter niet meer: "Op het moment dat ik kinderen kreeg verdwenen die weer. Ik dacht, wat is dit nu weer voor boodschap? Volgens mij was dat een soort van teken dat je alle wijze lessen die je zelf geleerd hebt aan je kinderen door moet geven." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3' Bekijk deze video »
Show :
Wendy van Dijk onthult: "Ik had veel voorspellende dromen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk onthult: "Ik had veel voorspellende dromen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen