Jan Boskamp lust geen taart: "Waar komt die buik dan vandaan?" (video)

Jan Boskamp lust geen taart: "Waar komt die buik dan vandaan?" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Jan Boskamp was afgelopen vrijdag jarig. De heren van Veronica Inside blikten met hem terug op deze dag en dan met name op de 'mosseltaart' die Boskamp kreeg van de redactie van VI. En nu blijkt dat Jan helemaal niet van taart houdt.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Boskamp</em> lust geen taart: &quot;Waar komt die buik dan vandaan?&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp was afgelopen vrijdag jarig. De heren van Veronica Inside blikten met hem terug op deze dag en dan met name op de 'mosseltaart' die Boskamp kreeg van de redactie van VI. En nu blijkt dat Jan helemaal niet van taart houdt. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen positief over Tim Hofman: "Segers had niks te zeggen!" (video) Bekijk deze video » Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’ Bekijk deze video » VVV-trainer De Koning reageert op historische nederlaag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Jan Boskamp lust geen taart: "Waar komt die buik dan vandaan?" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp lust geen taart: "Waar komt die buik dan vandaan?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen