Spetterend optreden van Patricia van Haastrecht en Her Majesty in Talkshow M

Spetterend optreden van Patricia van Haastrecht en Her Majesty in Talkshow M

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 27 oktober. Je kan ook de hele uitzending van 27 oktober terugkijken. Ook kan je de beste fragmenten en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Patricia van Haastrecht zingt samen met de band Her Majesty het campagnenummer van Hillary Clinton uit 2008. Het was een spetterend optreden en je bekijkt het hieronder.

Bekijk het fragment van Talkshow M hieronder. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Spetterend optreden</em> van Patricia van Haastrecht en Her Majesty in <em>Talkshow M</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 27 oktober. Je kan ook de hele uitzending van 27 oktober terugkijken. Ook kan je de beste fragmenten en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Patricia van Haastrecht zingt samen met de band Her Majesty het campagnenummer van Hillary Clinton uit 2008. Het was een spetterend optreden en je bekijkt het hieronder. Bekijk het fragment van Talkshow M hieronder. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video) Bekijk deze video » Dit is M gemist? Her Majesty en Tim Akkerman spelen Born in the USA (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Spetterend optreden van Patricia van Haastrecht en Her Majesty in Talkshow MPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Spetterend optreden van Patricia van Haastrecht en Her Majesty in Talkshow M of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen