Japanse thrillerserie Alice In Borderland 10 december bij Netflix: bekijk de trailer

Japanse thrillerserie Alice In Borderland 10 december bij Netflix: bekijk de trailer

Binnenkort is er een nieuwe Japanse thrillerserie te zien bij Netflix, met de titel Alice In Borderland. Deze serie draait om een gameverslaafde die in een bizarre parallelle wereld van Tokio terechtkomt in een overlevingsspel. Onder anderen Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya zijn te zien in Alice In Borderland.

Alice In Borderland is vanaf 10 december te zien bij Netflix. Hieronder kun je de trailer van Alice In Borderland bekijken.

Japanse thrillerserie <em>Alice In Borderland</em> 10 december bij Netflix: bekijk de trailer Binnenkort is er een nieuwe Japanse thrillerserie te zien bij Netflix, met de titel Alice In Borderland. Deze serie draait om een gameverslaafde die in een bizarre parallelle wereld van Tokio terechtkomt in een overlevingsspel. Onder anderen Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya zijn te zien in Alice In Borderland. Alice In Borderland is vanaf 10 december te zien bij Netflix. Hieronder kun je de trailer van Alice In Borderland bekijken. Nieuw op Netflix: The Prom, bekijk hier de trailer (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Liberator (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Japanse thrillerserie Alice In Borderland 10 december bij Netflix: bekijk de trailerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Japanse thrillerserie Alice In Borderland 10 december bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen