Esther gaat tekeer tegen René in Lang Leve de Liefde: "Ik ben gewoon boos!" (video)

Esther gaat tekeer tegen René in Lang Leve de Liefde: "Ik ben gewoon boos!" (video)

Esther is enorm teleurgesteld in haar date René en laat hem dat weten, in niet mis te verstane bewoordingen: "Ik heb zoveel geprobeerd. Om half tien ga je naar bed. Ik heb zoveel voorgesteld en jij helemaal niets."

Boos
Ze vervolgt: "Je probeert er samen het beste van te maken maar dat gevoel heb ik niet van jouw kant meegekregen. Ik ben gewoon boos. Je hebt me tijd afgenomen, waar ik veel andere dingen mee had kunnen doen." Bekijk de reactie van René in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Esther gaat tekeer tegen René in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik ben gewoon boos!&quot; (video) Esther is enorm teleurgesteld in haar date René en laat hem dat weten, in niet mis te verstane bewoordingen: "Ik heb zoveel geprobeerd. Om half tien ga je naar bed. Ik heb zoveel voorgesteld en jij helemaal niets." BoosZe vervolgt: "Je probeert er samen het beste van te maken maar dat gevoel heb ik niet van jouw kant meegekregen. Ik ben gewoon boos. Je hebt me tijd afgenomen, waar ik veel andere dingen mee had kunnen doen." Bekijk de reactie van René in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video) Bekijk deze video » Ongemakkelijk gesprek in Lang Leve De Liefde: ‘Je vindt jezelf wel spontaan?’ Bekijk deze video »
TV :
Esther gaat tekeer tegen René in Lang Leve de Liefde: "Ik ben gewoon boos!" (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Esther gaat tekeer tegen René in Lang Leve de Liefde: "Ik ben gewoon boos!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen