Zien: zou je Donald Trump aannemen voor een kantoorbaan?

Zien: zou je Donald Trump aannemen voor een kantoorbaan?

Het politieke committee 'Win America Back' heeft een reclame gemaakt om ervoor te zorgen dat Donald Trump niet herkozen wordt. Hierin zie je een manager door de sollicitaties heen bladeren, wanneer ze op het zogenaamde CV van Trump uitkomt. Met 26 beschuldigingen van sexueel misbruik en 250.000 Covid-doden, zal hij de selectie vast niet halen.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: zou je <em>Donald Trump</em> aannemen voor een kantoorbaan? Het politieke committee 'Win America Back' heeft een reclame gemaakt om ervoor te zorgen dat Donald Trump niet herkozen wordt. Hierin zie je een manager door de sollicitaties heen bladeren, wanneer ze op het zogenaamde CV van Trump uitkomt. Met 26 beschuldigingen van sexueel misbruik en 250.000 Covid-doden, zal hij de selectie vast niet halen. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Nieuwsuur: Eelco Bosch van Rosenthal onderzoekt verdeeldheid VS: 'Erger dan ooit' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: zou je Donald Trump aannemen voor een kantoorbaan?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zou je Donald Trump aannemen voor een kantoorbaan? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen