Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen

Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen

De burgemeester van het Oostenrijkse dorpje Fucking heeft besloten de naam van het dorp te veranderen. De inwoners van het Oostenrijkse dorp zijn helemaal klaar met de toeristen in hun dorp, zo wordt het plaatsnaambord vaak gestolen en maken mensen ongepaste foto's bij het bord. Fucking ligt in het noorden van Oostenrijk en telt slechts 100 inwoners.

Bekijk de beelden van de NOS hieronder.

Video: Oostenrijkse dorpje <em>Fucking</em> verandert naam na overlast toeristen De burgemeester van het Oostenrijkse dorpje Fucking heeft besloten de naam van het dorp te veranderen. De inwoners van het Oostenrijkse dorp zijn helemaal klaar met de toeristen in hun dorp, zo wordt het plaatsnaambord vaak gestolen en maken mensen ongepaste foto's bij het bord. Fucking ligt in het noorden van Oostenrijk en telt slechts 100 inwoners. Bekijk de beelden van de NOS hieronder. Bekijk ook Vrijdag in Droomhuis Gezocht: oubolligheid in Oostenrijk (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier