Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Sakhir 2020

Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Sakhir 2020

<em>Formule 1</em>: Samenvatting kwalificatie <em>GP van Sakhir 2020</em> Alle hoogtepunten Grand Prix van Sakhir (Bahrein) Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Sakhir 2020 Bekijk deze video » Formule 1: Verstappen wint kwalificatie Q2, teamgenoot Albon eruit (video) Bekijk deze video » Formule 1: Valtteri Bottas pakt pole in Sakhir, Verstappen derde (video) Bekijk deze video » Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van de kwalificatie van de GP van Sakhir (Bahrein). Op zaterdag 5 december wordt er voor de voorlaatste keer een kwalificatie voor een race in de Formule 1 verreden. Voor de tweede maal vind dat plaats in Bahrein. De eerste twee vrije trainingen werden gewonnen door George Russell, die Lewis Hamilton vervangt nu hij in verplichte thuisquarantaine verblijft. Kansen dus voor Max Verstappen en teamgenoot Valtteri Bottas om ook weer een grote prijs te winnen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van de kwalificatie van de GP van Sakhir (Bahrein).
Formule 1 :
Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Sakhir 2020

Alle hoogtepunten Grand Prix van Sakhir (Bahrein)

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van de kwalificatie van de GP van Sakhir (Bahrein).

Op zaterdag 5 december wordt er voor de voorlaatste keer een kwalificatie voor een race in de Formule 1 verreden. Voor de tweede maal vind dat plaats in Bahrein.

De eerste twee vrije trainingen werden gewonnen door George Russell, die Lewis Hamilton vervangt nu hij in verplichte thuisquarantaine verblijft. Kansen dus voor Max Verstappen en teamgenoot Valtteri Bottas om ook weer een grote prijs te winnen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van de kwalificatie van de GP van Sakhir (Bahrein).Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Sakhir 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier