Compilatie Formule 1: de tien zwaarste crashes van 2020

Compilatie Formule 1: de tien zwaarste crashes van 2020

2021 is begonnen, maar het nieuwe Formule 1-seizoen laat nog even op zich wachten. Tot maart zullen we het moeten doen met de spectaculaire beelden van het enerverende jaar 2020, waarin genoeg gebeurde. Wat waren de meest dramatische crashes?

Lees verder onder de video.

Compilatie <em>Formule 1</em>: de tien zwaarste crashes van 2020 2021 is begonnen, maar het nieuwe Formule 1-seizoen laat nog even op zich wachten. Tot maart zullen we het moeten doen met de spectaculaire beelden van het enerverende jaar 2020, waarin genoeg gebeurde. Wat waren de meest dramatische crashes? Lees verder onder de video. Romain GrosjeanDe nummer één van de lijst zal geen verrassing meer zijn: dat is de grote crash van Romain Grosjean in Bahrein, waar de Franse coureur ternauwernood aan de dood ontsnapte. Er is echter bijna geen coureur die de dans ontspringt, want uiteraard komt ook onze eigen Max Verstappen wel een keer voorbij. Bekijk de compilatie van de Formule 1 hierboven. Bekijk ook Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd" Bekijk deze video » Terugblik F1-seizoen 2020: "Dominantie Hamilton met Mercedes gaat stoppen" Bekijk deze video » Max Verstappen dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk'' Bekijk deze video »
Formule 1 :
Compilatie Formule 1: de tien zwaarste crashes van 2020

Romain Grosjean
De nummer één van de lijst zal geen verrassing meer zijn: dat is de grote crash van Romain Grosjean in Bahrein, waar de Franse coureur ternauwernood aan de dood ontsnapte. Er is echter bijna geen coureur die de dans ontspringt, want uiteraard komt ook onze eigen Max Verstappen wel een keer voorbij.

Bekijk de compilatie van de Formule 1 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Compilatie Formule 1: de tien zwaarste crashes van 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier