De Wereld Van De Chinezen: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar

De Wereld Van De Chinezen: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar

In De Wereld Van De Chinezen ontmoet Ruben Terlou Chinezen die over de hele wereld op zoek zijn naar succes. Een voorbeeld hiervan is meneer Lan. Hij groeide op met niets, maar is nu een steenrijke nachtclubeigenaar in Cambodja die cognac uit flessen van 6000 euro drinkt.

Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder.

De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Wereld Van De Chinezen</em>: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar In De Wereld Van De Chinezen ontmoet Ruben Terlou Chinezen die over de hele wereld op zoek zijn naar succes. Een voorbeeld hiervan is meneer Lan. Hij groeide op met niets, maar is nu een steenrijke nachtclubeigenaar in Cambodja die cognac uit flessen van 6000 euro drinkt. Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder. De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv. Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar" Bekijk deze video » Heftige video in Wereld van de Chinezen: "Alle Kenianen zijn apen" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Van De Chinezen: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier