Video: pizzabakker uit Maastricht rijdt vanaf nu rondjes op zijn pizza's!

Video: pizzabakker uit Maastricht rijdt vanaf nu rondjes op zijn pizza's!

Van een pizza een skateboard maken? Wordt dat geen smerige boel wanneer je buiten een rondje doet op het board? Pizzabakker Samen uit Maastricht heeft daar wat voor gevonden. Hij vond het maar zonde om niks te doen met zijn mislukte pizza's dus na even expirimenteren op zijn zolderkamer rijdt hij nu op zijn pizza's!

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: pizzabakker uit <em>Maastricht</em> rijdt vanaf nu rondjes op zijn <em>pizza's</em>! Van een pizza een skateboard maken? Wordt dat geen smerige boel wanneer je buiten een rondje doet op het board? Pizzabakker Samen uit Maastricht heeft daar wat voor gevonden. Hij vond het maar zonde om niks te doen met zijn mislukte pizza's dus na even expirimenteren op zijn zolderkamer rijdt hij nu op zijn pizza's! Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Marten de Roon belooft: ‘Pizza voor 1000 man als Atalanta Champions League wint’ Bekijk deze video » Eten bestellen tijdens corona: RTL Boulevard geeft maaltijd-tips (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: pizzabakker uit Maastricht rijdt vanaf nu rondjes op zijn pizza's!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: pizzabakker uit Maastricht rijdt vanaf nu rondjes op zijn pizza's! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier