Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in Big Brother

Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in Big Brother

Jill is nadat ze onwel werd terug in het Big Brother Huis. Vorige week was te zien hoe de bewoonster onwel werd, maar de bewoners kregen maandag een bericht van haar uit het ziekenhuis. Het ging goed met haar en ze hoopte snel terug te komen.

Feest in de gameroom
Haar terugkeer is morgen in de uitzending van Big Brother te zien, waarbij alle bewoners naar de gameroom geroepen worden. Hier staat Jill tussen allemaal feestversiering op hen te wachten. Ze wordt warm ontvangen door alle bewoners en krijgt veel knuffels.

Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in <em>Big Brother</em> Jill is nadat ze onwel werd terug in het Big Brother Huis. Vorige week was te zien hoe de bewoonster onwel werd, maar de bewoners kregen maandag een bericht van haar uit het ziekenhuis. Het ging goed met haar en ze hoopte snel terug te komen. Feest in de gameroomHaar terugkeer is morgen in de uitzending van Big Brother te zien, waarbij alle bewoners naar de gameroom geroepen worden. Hier staat Jill tussen allemaal feestversiering op hen te wachten. Ze wordt warm ontvangen door alle bewoners en krijgt veel knuffels. Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Jill vertelt hoe het met haar gaat na ziekenhuisbezoek Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in Big Brother


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jill maakt spectaculaire terugkeer in Big Brother of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier