Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks

Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks

Op het moment dat Dennis zijn date Floor een 'boks' geeft, blijkt dat zij daar geen enorme fan van is: "Je maakt het zo awkward." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks Op het moment dat Dennis zijn date Floor een 'boks' geeft, blijkt dat zij daar geen enorme fan van is: "Je maakt het zo awkward." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier