Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland

Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland

Programmamaker Teun van de Keuken dook voor zijn nieuwe programma De Vuilnisman in de wereld van het huisafval en de wijze waarop dat wordt verwerkt, nadat we het aan de straat hebben gezet. Dat leidde tot enkele opvallende conclusies.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Teun van de Keuken over afval in Nederland Programmamaker Teun van de Keuken dook voor zijn nieuwe programma De Vuilnisman in de wereld van het huisafval en de wijze waarop dat wordt verwerkt, nadat we het aan de straat hebben gezet. Dat leidde tot enkele opvallende conclusies. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe programma De vuilnisman is vanaf zondag 28 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De vuilnisman terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland

Het nieuwe programma De vuilnisman is vanaf zondag 28 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De vuilnisman terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier