Diederik van Vleuten brengt met 'Breekbare mensen' een ode aan Jeroen van Merwijk

Diederik van Vleuten brengt met 'Breekbare mensen' een ode aan Jeroen van Merwijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Diederik van Vleuten</em> brengt met 'Breekbare mensen' een ode aan <em>Jeroen van Merwijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag overleed op 65-jarige leeftijd cabaretier Jeroen van Merwijk aan de gevolgen van darmkanker. Zijn goede vriend Diederik van Vleuten brengt bij Op1 een ode aan zijn overleden vriend door het nummer 'Breekbare Mensen' van Jeroen van Merwijk te spelen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik van Vleuten brengt met 'Breekbare mensen' een ode aan Jeroen van Merwijk

Vandaag overleed op 65-jarige leeftijd cabaretier Jeroen van Merwijk aan de gevolgen van darmkanker. Zijn goede vriend Diederik van Vleuten brengt bij Op1 een ode aan zijn overleden vriend door het nummer 'Breekbare Mensen' van Jeroen van Merwijk te spelen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Diederik van Vleuten brengt met 'Breekbare mensen' een ode aan Jeroen van Merwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier