Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op

Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op

Harry en zijn vader, prince Charles, hebben een flinke tijd geen contact met elkaar gehad: "Hij nam op een gegeven moment de telefoon niet meer op", vertelt de voormalige prins tijdens zijn interview met Oprah Winfrey.

Mentale gezondheid
Daar wil de talkshowkoningin uiteraard alles van weten, want waarom negeert zijn vader hem? "Op dat moment nam ik zelf het heft in handen en koos voor mijn familie. Ik moest iets doen, ook voor mijn eigen mentale gezondheid." Bekijk het fragment uit het interview met Oprah Winfrey hieronder.

Harry bij <em>Oprah</em>: mijn vader (<em>prins Charles</em>) neemt de telefoon niet meer op Harry en zijn vader, prince Charles, hebben een flinke tijd geen contact met elkaar gehad: "Hij nam op een gegeven moment de telefoon niet meer op", vertelt de voormalige prins tijdens zijn interview met Oprah Winfrey. Mentale gezondheidDaar wil de talkshowkoningin uiteraard alles van weten, want waarom negeert zijn vader hem? "Op dat moment nam ik zelf het heft in handen en koos voor mijn familie. Ik moest iets doen, ook voor mijn eigen mentale gezondheid." Bekijk het fragment uit het interview met Oprah Winfrey hieronder. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lia van Bekhoven over interview Harry en Meghan: "Ze zijn watjes en hypocriet" Bekijk deze video » Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Humberto Tan: 'Queen Elizabeth reageerde op Oprah-interview Harry & Meghan' Bekijk deze video » Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk Ariël uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment Bekijk deze video »
TV :
Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier