Zien: Piers Morgan stormt weg bij Good Morning Britain na ruzie over Meghan Markle

Zien: Piers Morgan stormt weg bij Good Morning Britain na ruzie over Meghan Markle

Presentator Piers Morgan is al jaren één van de meest controversiële gezichten van de Britse televisie. Hij is nooit op zijn mondje gevallen en altijd bereid om te provoceren. Een ruzie over Meghan Markle werd hem echter te veel: hij stormde weg uit de live uitzending van Good Morning Britain na een confrontatie met een collega.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Piers Morgan</em> stormt weg bij <em>Good Morning Britain</em> na ruzie over Meghan Markle Presentator Piers Morgan is al jaren één van de meest controversiële gezichten van de Britse televisie. Hij is nooit op zijn mondje gevallen en altijd bereid om te provoceren. Een ruzie over Meghan Markle werd hem echter te veel: hij stormde weg uit de live uitzending van Good Morning Britain na een confrontatie met een collega. Lees verder onder de video. InterviewNa het interview van prins Harry en Meghan Markle nam Morgan het op voor de koninklijke familie en beschuldigde hij Harry en Meghan van een twee uur durende "trashaton" van het koninklijk huis en alles waar de royals zo hard voor hebben gewerkt. Toen Morgan ook kritisch was op de uitspraken van Meghan over haar suïcidale gedachtes, was het definitief gebeurd met zijn positie bij Good Morning Britain. Bekijk de video van ITV hierboven. Bekijk ook Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’ Bekijk deze video » Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Piers Morgan stormt weg bij Good Morning Britain na ruzie over Meghan Markle

Interview
Na het interview van prins Harry en Meghan Markle nam Morgan het op voor de koninklijke familie en beschuldigde hij Harry en Meghan van een twee uur durende "trashaton" van het koninklijk huis en alles waar de royals zo hard voor hebben gewerkt. Toen Morgan ook kritisch was op de uitspraken van Meghan over haar suïcidale gedachtes, was het definitief gebeurd met zijn positie bij Good Morning Britain.

Bekijk de video van ITV hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Piers Morgan stormt weg bij Good Morning Britain na ruzie over Meghan Markle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier