Zien: Thierry Baudet heeft ruzie met verloofde Davide Heijmans over bruiloft

Zien: Thierry Baudet heeft ruzie met verloofde Davide Heijmans over bruiloft

Het zijn drukke tijden voor Thierry Baudet, de lijsttrekker van Forum voor Democratie. Tijdens de campagne werkt hij meer dan tachtig uur per week om stemmen te werven, maar heeft hij ook nog tijd voor zijn verloofde Davide Heijmans? De tortelduifjes moeten bovendien nadenken over een bruiloft - en dat levert nogal wat gekibbel op.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> heeft ruzie met verloofde <em>Davide Heijmans</em> over bruiloft Het zijn drukke tijden voor Thierry Baudet, de lijsttrekker van Forum voor Democratie. Tijdens de campagne werkt hij meer dan tachtig uur per week om stemmen te werven, maar heeft hij ook nog tijd voor zijn verloofde Davide Heijmans? De tortelduifjes moeten bovendien nadenken over een bruiloft - en dat levert nogal wat gekibbel op. Lees verder onder de video. KinderenBaudet vertelt aan RTL Boulevard dat hij het graag wat kleiner wil aanpakken, maar Davide heeft het liefst een grote bruiloft, waarbij ze van een trap komt lopen met vijfhonderd man publiek. Baudet kijkt ook uit naar een toekomst met haar en filosofeert al over kinderen, een boerderij, een klimrek in de tuin en - om de één of andere reden - bouillon trekken. Kijk hier het incident van Thierry Baudet en Martijn Koning in Jinek terug. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
Politiek :
Zien: Thierry Baudet heeft ruzie met verloofde Davide Heijmans over bruiloft

Kinderen
Baudet vertelt aan RTL Boulevard dat hij het graag wat kleiner wil aanpakken, maar Davide heeft het liefst een grote bruiloft, waarbij ze van een trap komt lopen met vijfhonderd man publiek. Baudet kijkt ook uit naar een toekomst met haar en filosofeert al over kinderen, een boerderij, een klimrek in de tuin en - om de één of andere reden - bouillon trekken.

Kijk hier het incident van Thierry Baudet en Martijn Koning in Jinek terug.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet heeft ruzie met verloofde Davide Heijmans over bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier