BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx geraakt door harttransplantatie-verhaal

BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx geraakt door harttransplantatie-verhaal

In het programma BN'ers in het ziekenhuis vertelt een jongen z'n verdrietige verhaal. Hij is aan het kijken of hij in aanmerking komt voor een harttransplantatie: "Je zit echt vast aan het apparaat", vraagt Monic Hendrickx geshockeerd. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: <em>Monic Hendrickx</em> geraakt door <em>harttransplantatie</em>-verhaal In het programma BN'ers in het ziekenhuis vertelt een jongen z'n verdrietige verhaal. Hij is aan het kijken of hij in aanmerking komt voor een harttransplantatie: "Je zit echt vast aan het apparaat", vraagt Monic Hendrickx geshockeerd. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment hieronder. Lees verder onder de video. AangeslagenDe Penoza-actrice is erg aangeslagen door het verhaal van de 19-jarige jongen omdat haar dochter ook in 2001 geboren is en dus even oud is. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment hierboven. Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monix Hendrickx weet het even niet meer Bekijk deze video »

Aangeslagen
De Penoza-actrice is erg aangeslagen door het verhaal van de 19-jarige jongen omdat haar dochter ook in 2001 geboren is en dus even oud is. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis-fragment hierboven.

Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx geraakt door harttransplantatie-verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier