Mark Rutte na afloop debat: "Ik ga door en nóg meer mijn best doen" (video)

Mark Rutte na afloop debat: "Ik ga door en nóg meer mijn best doen" (video)

Het was midden in de nacht toen het debat met de verkenners Ollongren en Jorritsma eindelijk ten einde liep. Met de hakken over de sloot is het demissionair premier Rutte gelukt om het vertrouwen van de coalitie te behouden. Direct na afloop stond hij de pers te woord: "Ik denk dat ik heb laten zien vandaag in mijn verdediging, met overtuiging, dat dingen gegaan zijn zoals ze gegaan zijn en dat ik er van overtuigd ben dat ik de waarheid spreek."

'Nóg meer mijn best doen'
Rutte kreeg zowel een motie van afkeuring als een motie van wantrouwen voor zijn kiezen, waarbij die laatste het niet haalde: "Dat is voor mij een belangrijk signaal om nog meer mijn best te doen." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Mark Rutte</em> na afloop debat: &quot;Ik ga door en nóg meer mijn best doen&quot; (video) Het was midden in de nacht toen het debat met de verkenners Ollongren en Jorritsma eindelijk ten einde liep. Met de hakken over de sloot is het demissionair premier Rutte gelukt om het vertrouwen van de coalitie te behouden. Direct na afloop stond hij de pers te woord: "Ik denk dat ik heb laten zien vandaag in mijn verdediging, met overtuiging, dat dingen gegaan zijn zoals ze gegaan zijn en dat ik er van overtuigd ben dat ik de waarheid spreek." 'Nóg meer mijn best doen'Rutte kreeg zowel een motie van afkeuring als een motie van wantrouwen voor zijn kiezen, waarbij die laatste het niet haalde: "Dat is voor mij een belangrijk signaal om nog meer mijn best te doen." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Kasja Ollongren geëmotioneerd tijdens excuses Bekijk deze video » Peter R. de Vries in Beau over Mark Rutte: "Geloofwaardigheid op gegeven moment kwijt" Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte na afloop debat: "Ik ga door en nóg meer mijn best doen" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte na afloop debat: "Ik ga door en nóg meer mijn best doen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier