Tafel Voor Twee: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek

Tafel Voor Twee: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek

In het programma Tafel Voor Twee is te zien hoe iemand een geliefde verrast tijdens een etentje. De autistische Jaimie heeft grootste plannen, hij gaat namelijk op z’n knieën voor zijn vriendin Kaylee. Alleen verloopt het huwelijksaanzoek niet helemaal perfect, als hij de ring na haar ‘ja’ wil omdoen laat hij namelijk de ring vallen… “Typisch mij weer”, aldus Jaimie.

Bekijk het fragment van Tafel Voor Twee in de video hieronder.

Tafel Voor Twee is elke woensdag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel Voor Twee terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tafel Voor Twee</em>: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek In het programma Tafel Voor Twee is te zien hoe iemand een geliefde verrast tijdens een etentje. De autistische Jaimie heeft grootste plannen, hij gaat namelijk op z’n knieën voor zijn vriendin Kaylee. Alleen verloopt het huwelijksaanzoek niet helemaal perfect, als hij de ring na haar ‘ja’ wil omdoen laat hij namelijk de ring vallen… “Typisch mij weer”, aldus Jaimie. Bekijk het fragment van Tafel Voor Twee in de video hieronder. Tafel Voor Twee is elke woensdag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel Voor Twee terugkijken bij Gids.tv. Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek Bekijk deze video » Moeder en dochter over deelname Tafel voor Twee: "Hele grote hoop" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tafel Voor Twee: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier