Filemon en de Complotten aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Filemon en de Complotten aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Filemon en de Complotten

Filemon en de Complotten aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Filemon Wesselink geeft in dit nieuwe programma een inkijkje in de wereld van de complotdenker. Met een open blik treedt Filemon ze tegemoet en duikt hij in hun levens. Elke maandag om 21:25 uur op NPO 3. WantrouwenComplottheorieën zijn van alle tijden. Vaak wantrouwen complotdenkers de plannen van elites, regeringen, wetenschappers en media. Tijdens de coronacrisis is dit wantrouwen enorm gegroeid. VerbazingFilemon gaat op zoek naar de mens achter de complotdenker. "Ik viel van de ene in de andere verbazing", zegt hij. "Soms positief, soms negatief. Maar het gesprek aangaan met andersdenkenden is altijd interessant en soms leerzaam." ChipsIn de eerste aflevering ontmoet hij Wilma. Ze werd ziek door straling en spande een rechtszaak aan tegen 5G. Dit werd een doorbraak, want de rechter oordeelt dat verhoogde gezondheidsrisico's niet zijn uitgesloten. Charlotte en Arno werden ook ziek door straling. Zij denken dat 5G ons op afstand bestuurt en dat er chips in het coronavaccin zitten. De Vooravond gemist? Marike Barendse geeft tekst en uitleg over complottheorieën Bekijk deze video » Propaganda: waarom zijn er zo veel complottheorieën rond George Soros? Bekijk deze video » Nieuwsuur: wat is de invloed van complottheorieën die in de spotlight staan? Bekijk deze video » Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..." Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Filemon Wesselink geeft in dit nieuwe programma een inkijkje in de wereld van de complotdenker. Met een open blik treedt Filemon ze tegemoet en duikt hij in hun levens. Elke maandag om 21:25 uur op NPO 3.

Wantrouwen
Complottheorieën zijn van alle tijden. Vaak wantrouwen complotdenkers de plannen van elites, regeringen, wetenschappers en media. Tijdens de coronacrisis is dit wantrouwen enorm gegroeid.

Verbazing
Filemon gaat op zoek naar de mens achter de complotdenker. "Ik viel van de ene in de andere verbazing", zegt hij. "Soms positief, soms negatief. Maar het gesprek aangaan met andersdenkenden is altijd interessant en soms leerzaam."

Chips
In de eerste aflevering ontmoet hij Wilma. Ze werd ziek door straling en spande een rechtszaak aan tegen 5G. Dit werd een doorbraak, want de rechter oordeelt dat verhoogde gezondheidsrisico's niet zijn uitgesloten. Charlotte en Arno werden ook ziek door straling. Zij denken dat 5G ons op afstand bestuurt en dat er chips in het coronavaccin zitten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filemon en de Complotten aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier