Kijk LIVE naar persconferentie 13 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge

Kijk LIVE naar persconferentie 13 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge

Bekijk de persconferentie van 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 13 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Op dinsdag 13 april krijgen we weer een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge voorgeschoteld. Dit keer hebben de demissionaire bewindslieden geen leuk nieuws voor ons: de zo gehoopte versoepelingen zijn voorlopig nog niet mogelijk.

Terrassen
Vorige week ging er een golf van hoop en verwachting door het land: het demissionaire kabinet zou overwegen de terrassen vanaf 21 april weer te openen. In de loop van de week werden de coronacijfers echter slechter en slechter, waardoor die versoepeling nog even op zich laat wachten. Ook andere versoepelingen lijken voorlopig weer even geparkeerd te zijn.

Kijk hierboven op dinsdag 13 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 23 maart, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 13 april</em> van Mark Rutte en Hugo de Jonge Bekijk de persconferentie van 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 13 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Op dinsdag 13 april krijgen we weer een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge voorgeschoteld. Dit keer hebben de demissionaire bewindslieden geen leuk nieuws voor ons: de zo gehoopte versoepelingen zijn voorlopig nog niet mogelijk. TerrassenVorige week ging er een golf van hoop en verwachting door het land: het demissionaire kabinet zou overwegen de terrassen vanaf 21 april weer te openen. In de loop van de week werden de coronacijfers echter slechter en slechter, waardoor die versoepeling nog even op zich laat wachten. Ook andere versoepelingen lijken voorlopig weer even geparkeerd te zijn. Kijk hierboven op dinsdag 13 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 23 maart, terugkijken. Bekijk ook Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag duiken naakt de tent in op Formation Island Bekijk deze video » Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: krabbelt Mark Rutte weer op na vertrouwenscrisis? Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 13 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 13 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier