Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!"

Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!"

Ook in de nieuwste aflevering van De Rijdende Rechter, vanavond te zien op NPO 1, kunnen we weer genieten van een hilarische ruzie tussen twee buren over een schutting. Vooral de buurman wendt zijn kleurrijke vocabulaire aan: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!"

Lees verder onder de video.

Hilarische ruzie in <em>De Rijdende Rechter</em>: &quot;Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!&quot; Ook in de nieuwste aflevering van De Rijdende Rechter, vanavond te zien op NPO 1, kunnen we weer genieten van een hilarische ruzie tussen twee buren over een schutting. Vooral de buurman wendt zijn kleurrijke vocabulaire aan: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!" Lees verder onder de video. Wel of geen overleg?Mr. John Reid bezoekt buren die ruzie hebben over een schutting. Volgens de vrouw is die in goed overleg geplaatst, maar de buurman is het daar niet mee eens. Hij vertelt dat zijn buurvrouw aan kwam lopen met een tekening en de mededeling: "Zo komt hij te staan." Ook vindt de buurman de rotzooi in zijn tuin de schuld van de buurvrouw. Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De rijdende rechter: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast Bekijk deze video » De rijdende rechter gemist? Ophoging en muur zorgen voor burenruzie Bekijk deze video »

Vanavond zorgt de nieuwe schutting tussen meneer Brugman en mevrouw Fraanje voor behoorlijk wat frictie. Om 21:50 uur op NPO1 (KRO-NCRV).

Posted by De Rijdende Rechter on Tuesday, April 13, 2021
TV :
Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!"

Wel of geen overleg?
Mr. John Reid bezoekt buren die ruzie hebben over een schutting. Volgens de vrouw is die in goed overleg geplaatst, maar de buurman is het daar niet mee eens. Hij vertelt dat zijn buurvrouw aan kwam lopen met een tekening en de mededeling: "Zo komt hij te staan." Ook vindt de buurman de rotzooi in zijn tuin de schuld van de buurvrouw.

Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven.

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV