Donderdag in De 5 Uur Show: Rick Evers, Marlayne Sahupala en Esther Hart

Donderdag in De 5 Uur Show: Rick Evers, Marlayne Sahupala en Esther Hart

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Koningshuiskenner Rick Evers heeft een boek geschreven over koningin Máxima.
  • Zangeressen Marlayne Sahupala en Esther Hart komen langs, zij staan met andere bekende artiesten in de theatervoorstelling We Love Songfestival waarin ze Songfestival-klassiekers zingen.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Rick Evers, Marlayne Sahupala en Esther Hart Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Koningshuiskenner Rick Evers heeft een boek geschreven over koningin Máxima. Zangeressen Marlayne Sahupala en Esther Hart komen langs, zij staan met andere bekende artiesten in de theatervoorstelling We Love Songfestival waarin ze Songfestival-klassiekers zingen. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Zien: Russische Songfestival zangeres wordt met de dood bedreigd Bekijk deze video » Patty Brard uit kritiek op songfestival lied Australië (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag in De 5 Uur Show: Rick Evers, Marlayne Sahupala en Esther Hart


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Rick Evers, Marlayne Sahupala en Esther Hart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier