Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson

Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson

Hoewel de Schot Gary Anderson de laatste jaren wat gezakt is op de Order of Merit blijft het een feest om hem tegen Michael van Gerwen in actie te zien. De onderonsjes leveren altijd spektakel op en ook dinsdagavond speelden ze weer een spannende partij.

Lees verder onder de video.

Premier League Darts: <em>Michael van Gerwen</em> speelt spannende partij tegen <em>Gary Anderson</em> Hoewel de Schot Gary Anderson de laatste jaren wat gezakt is op de Order of Merit blijft het een feest om hem tegen Michael van Gerwen in actie te zien. De onderonsjes leveren altijd spektakel op en ook dinsdagavond speelden ze weer een spannende partij. Lees verder onder de video. GelijkopDe strijd tussen Van Gerwen en Anderson ging lange tijd gelijkop, maar op bij een stand van 4-3 miste Anderson enkele pijlen op de dubbel - waar Van Gerwen van profiteerde. Anderson kwam vervolgens weer terug tot 5-5, waarna Van Gerwen als eerste het punt veiligstelde. De laatste leg werd weer gewonnen door Anderson: 6-6. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Gary Anderson hierboven. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall Bekijk deze video » Premier League Darts: Michael van Gerwen verslaat Glen Durrant ondanks matig spel ruim Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson

Gelijkop
De strijd tussen Van Gerwen en Anderson ging lange tijd gelijkop, maar op bij een stand van 4-3 miste Anderson enkele pijlen op de dubbel - waar Van Gerwen van profiteerde. Anderson kwam vervolgens weer terug tot 5-5, waarna Van Gerwen als eerste het punt veiligstelde. De laatste leg werd weer gewonnen door Anderson: 6-6.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Gary Anderson hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier