Beau: Erasmus MC inspireert vrijwilliger Richard Groenendijk voor conference

Beau: Erasmus MC inspireert vrijwilliger Richard Groenendijk voor conference

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Richard Groenendijk heeft voor het SBS-programma BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gewerkt in het ziekenhuis, en ook tegenwoordig werkt hij als vrijwilliger in het Erasmus MC. De cabaretier vertelt bij Beau hoe geweldig hij dit werk vindt, het maakt hem naar eigen zeggen ‘nederig’ en staat hierdoor met beide benen op de grond. “Maar het is ook weer voer voor een conference hoor, ze zitten er allemaal in natuurlijk.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Erasmus MC inspireert vrijwilliger Richard Groenendijk voor conference BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Richard Groenendijk heeft voor het SBS-programma BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gewerkt in het ziekenhuis, en ook tegenwoordig werkt hij als vrijwilliger in het Erasmus MC. De cabaretier vertelt bij Beau hoe geweldig hij dit werk vindt, het maakt hem naar eigen zeggen ‘nederig’ en staat hierdoor met beide benen op de grond. “Maar het is ook weer voer voor een conference hoor, ze zitten er allemaal in natuurlijk.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Erasmus MC inspireert vrijwilliger Richard Groenendijk voor conference


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Erasmus MC inspireert vrijwilliger Richard Groenendijk voor conference of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier