Zien: Caroline van der Plas deze zomer in badpak te bewonderen aan Ierse kust

Zien: Caroline van der Plas deze zomer in badpak te bewonderen aan Ierse kust

Tijdens de persconferentie vanavond horen we of we deze zomer eindelijk weer kunnen genieten van Turkse All Inclusive-vakanties en andere bestemmingen in het buitenland. RTL Boulevard-reporter Lex Uiting bracht een bezoekje aan het Binnenhof, om onze politici te vragen naar hun vakantieplannen deze zomer.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Caroline van der Plas</em> deze zomer in <em>badpak</em> te bewonderen aan Ierse kust Tijdens de persconferentie vanavond horen we of we deze zomer eindelijk weer kunnen genieten van Turkse All Inclusive-vakanties en andere bestemmingen in het buitenland. RTL Boulevard-reporter Lex Uiting bracht een bezoekje aan het Binnenhof, om onze politici te vragen naar hun vakantieplannen deze zomer. Tekst gaat verder onder de video. Vakantieplannen Den HaagCaroline van der Plas gaat deze zomer het liefst naar de westkust in Ierland, om daar lekker in haar badpak te zwemmen met een Guinness in haar hand. Joost Eerdmans pakt lekker de auto naar Zuid-Frankrijk en Lucille Werner gaat genieten van de Spaanse zon. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Caroline van der Plas deze zomer in badpak te bewonderen aan Ierse kust

Vakantieplannen Den Haag
Caroline van der Plas gaat deze zomer het liefst naar de westkust in Ierland, om daar lekker in haar badpak te zwemmen met een Guinness in haar hand. Joost Eerdmans pakt lekker de auto naar Zuid-Frankrijk en Lucille Werner gaat genieten van de Spaanse zon.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Caroline van der Plas deze zomer in badpak te bewonderen aan Ierse kust of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV