De Vooravond gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van Jeangu Macrooy

De Vooravond gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van Jeangu Macrooy

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van <em>Jeangu Macrooy</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Monique, Petra en Marja maken hun comeback tijdens De Vooravond. Het beroemde trio deelt hun eerlijke mening over het Eurovisie Songfestival. De meiden zijn vooral fan van Chantal Janzen en Jan Smit. De inzending van Jeangu Macrooy vinden ze ook super. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van Jeangu Macrooy

Monique, Petra en Marja maken hun comeback tijdens De Vooravond. Het beroemde trio deelt hun eerlijke mening over het Eurovisie Songfestival. De meiden zijn vooral fan van Chantal Janzen en Jan Smit. De inzending van Jeangu Macrooy vinden ze ook super.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van Jeangu Macrooy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier