Hier zijn de Van Rossems in Kampen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems in Kampen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems in Kampen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week gaan broers Maarten en Vincent met hun zus Sis van Rossem naar de stad Kampen bij Zwolle. SchipDe Van Rossems varen Kampen binnen in een kogge. Dit schip speelde een grote rol bij de bloei van Kampen in de late middeleeuwen. ToeristenEen passende entree in een stad die graag meer toeristen zou trekken. De Van Rossems vinden dat maar niks. Toerisme heeft al te veel mooie steden verpest. StadhuisZe bezoeken de laatste sigarenfabriek en het ziekenhuis, waar de grote Willem Kolff de kunstnier uitvond. Vincent belicht de restauratie van het stadhuis en het oudste huis van Kampen. De rol daarbij van architect Pierre Cuypers roept gemengde gevoelens op. ReligieusEn wie denkt dat Kampen nog altijd diep religieus is, wordt door Maarten vakkundig uit de droom geholpen. Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video » Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems Bekijk deze video »
Uitzending :
Hier zijn de Van Rossems in Kampen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaan broers Maarten en Vincent met hun zus Sis van Rossem naar de stad Kampen bij Zwolle.

Schip
De Van Rossems varen Kampen binnen in een kogge. Dit schip speelde een grote rol bij de bloei van Kampen in de late middeleeuwen.

Toeristen
Een passende entree in een stad die graag meer toeristen zou trekken. De Van Rossems vinden dat maar niks. Toerisme heeft al te veel mooie steden verpest.

Stadhuis
Ze bezoeken de laatste sigarenfabriek en het ziekenhuis, waar de grote Willem Kolff de kunstnier uitvond. Vincent belicht de restauratie van het stadhuis en het oudste huis van Kampen. De rol daarbij van architect Pierre Cuypers roept gemengde gevoelens op.

Religieus
En wie denkt dat Kampen nog altijd diep religieus is, wordt door Maarten vakkundig uit de droom geholpen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hier zijn de Van Rossems in Kampen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier