Op1 gemist? Feest voor Ridouan Taghi na breuk met kroongetuige Nabil B.

Op1 gemist? Feest voor Ridouan Taghi na breuk met kroongetuige Nabil B.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 26 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Feest voor <em>Ridouan Taghi</em> na breuk met <em>kroongetuige</em> Nabil B. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 26 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Kroongetuige Nabil B. is per direct gestopt met het delen van informatie over het liquidatieproces Marengo. Volgens Saskia Belleman is dit goed nieuws voor verdachte Ridouan Taghi: "Het is voor Taghi natuurlijk heerlijk als de kroongetuige en het OM over straat liggen te rollen. Het nadeel voor hem is dat zijn advocaten Nabil B. nu ook niet aan de tand kunnen voelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Feest voor Ridouan Taghi na breuk met kroongetuige Nabil B.

Kroongetuige Nabil B. is per direct gestopt met het delen van informatie over het liquidatieproces Marengo. Volgens Saskia Belleman is dit goed nieuws voor verdachte Ridouan Taghi: "Het is voor Taghi natuurlijk heerlijk als de kroongetuige en het OM over straat liggen te rollen. Het nadeel voor hem is dat zijn advocaten Nabil B. nu ook niet aan de tand kunnen voelen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Feest voor Ridouan Taghi na breuk met kroongetuige Nabil B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier