Zien: Iris Hond treedt live bij Beau op met 'Nuvole Bianche' van Ludovico Einaudi

Zien: Iris Hond treedt live bij Beau op met 'Nuvole Bianche' van Ludovico Einaudi

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 31 mei terugkijken bij Gids.tv.

Ludovico Einaudi werd wereldberoemd met zijn muziek voor de film Intouchables, maar de Italiaanse componist heeft nog veel meer moois geschreven in zijn lange carrière. Pianist Iris Hond eert hem met een speciale reeks van tien concerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Bij Beau gaf ze maandagavond een voorproefje.

Zien: <em>Iris Hond</em> treedt live bij <em>Beau</em> op met 'Nuvole Bianche' van Ludovico Einaudi Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 31 mei terugkijken bij Gids.tv. Ludovico Einaudi werd wereldberoemd met zijn muziek voor de film Intouchables, maar de Italiaanse componist heeft nog veel meer moois geschreven in zijn lange carrière. Pianist Iris Hond eert hem met een speciale reeks van tien concerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Bij Beau gaf ze maandagavond een voorproefje. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Iris Hond treedt live bij Beau op met 'Nuvole Bianche' van Ludovico Einaudi

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Iris Hond treedt live bij Beau op met 'Nuvole Bianche' van Ludovico Einaudi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV