Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video)

Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video)

De organisatie van Navalny is door een Russische rechter verboden. Het argument is dat de organisatie te extreem is en vaak de wet overtreedt. Veel Russen zijn er boos over, volgens hen is het een manier van Vladimir Poetin om zijn tegenstander uit te schakelen.

Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal.

Organisatie van <em>Navalny</em> verboden door Russische rechter (video) De organisatie van Navalny is door een Russische rechter verboden. Het argument is dat de organisatie te extreem is en vaak de wet overtreedt. Veel Russen zijn er boos over, volgens hen is het een manier van Vladimir Poetin om zijn tegenstander uit te schakelen. Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Video: Deze sancties hangen boven het hoofd van Wit-Rusland na neerhalen vliegtuig Bekijk deze video » Wouter de Winther: “Langere afwezigheid Omtzigt gunstig voor CDA” Bekijk deze video » Zaterdag bij College Tour: Oppositieleider Svetlana Tichanovskaja uit Rusland Bekijk deze video »
Nieuws :
Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV