Op1 gemist? Vakantiegangers Limburg de dupe van overstromingen

Op1 gemist? Vakantiegangers Limburg de dupe van overstromingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Vakantiegangers Limburg de dupe van <em>overstromingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. Niet alleen Limburgers hebben last van de overstromingen, ook vakantiegangers die op een camping stonden in het zuiden van het land zijn flink de dupe geworden. Hanneke Davelaar was met haar man en drie kinderen op vakantie toen het mis ging. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Vakantiegangers Limburg de dupe van overstromingen

Niet alleen Limburgers hebben last van de overstromingen, ook vakantiegangers die op een camping stonden in het zuiden van het land zijn flink de dupe geworden. Hanneke Davelaar was met haar man en drie kinderen op vakantie toen het mis ging.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Vakantiegangers Limburg de dupe van overstromingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV