Rotterdamse hangjongeren worden weggejaagd met zoemende apparaten: ''Ze dealen drugs''

Rotterdamse hangjongeren worden weggejaagd met zoemende apparaten: ''Ze dealen drugs''

Binnenkort gaat Rotterdam de zogeheten mosquito’s inzetten om overlast door jongeren aan te pakken. Deze mosquito’s maken een zoemend geluid dat alleen door jongeren te horen is. Het idee is dat de jongeren weg gaan op het moment dat ze het irritante geluid horen. Hoe zit dit precies? Jeroen Holtrop spreekt met wat jongeren, Robbert Simons van Leefbaar Rotterdam en Nadia Arsieni van D66.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

<em>Rotterdamse hangjongeren</em> worden weggejaagd met zoemende apparaten: ''Ze dealen drugs'' Binnenkort gaat Rotterdam de zogeheten mosquito’s inzetten om overlast door jongeren aan te pakken. Deze mosquito’s maken een zoemend geluid dat alleen door jongeren te horen is. Het idee is dat de jongeren weg gaan op het moment dat ze het irritante geluid horen. Hoe zit dit precies? Jeroen Holtrop spreekt met wat jongeren, Robbert Simons van Leefbaar Rotterdam en Nadia Arsieni van D66. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Video: Politie arresteert drie verdachten na dodelijke steekpartij in Rotterdam Bekijk deze video » Zien: Steven Berghuis slachtoffer van antisemitische muurschildering Bekijk deze video » Video: Eigenaar loslopende woestijnlynx gevonden en aangehouden door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Rotterdamse hangjongeren worden weggejaagd met zoemende apparaten: ''Ze dealen drugs''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rotterdamse hangjongeren worden weggejaagd met zoemende apparaten: ''Ze dealen drugs'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier