Video: zo is momenteel de situatie rondom de bosbranden in Turkije

Video: zo is momenteel de situatie rondom de bosbranden in Turkije

De enorme bosbranden in Turkije zorgen voor ongeruste bewoners. De branden zijn nog steeds niet onder controle en 20.000 reddingswerkers zijn momenteel bezig met het blussen van de branden. 12-jarige Kenan is momenteel is Bodrum en stuurt een video van de situatie daar: "Je hoort overal sirenes, er toeteren mensen, overal is politie. Het is gewoon niet fijn", laat hij weten.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Video: zo is momenteel de situatie rondom de <em>bosbranden</em> in <em>Turkije</em> De enorme bosbranden in Turkije zorgen voor ongeruste bewoners. De branden zijn nog steeds niet onder controle en 20.000 reddingswerkers zijn momenteel bezig met het blussen van de branden. 12-jarige Kenan is momenteel is Bodrum en stuurt een video van de situatie daar: "Je hoort overal sirenes, er toeteren mensen, overal is politie. Het is gewoon niet fijn", laat hij weten. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Video: bosbranden bij Marmaris (Turkije) zorgen voor grote problemen Bekijk deze video » Heftig: stranden Marmaris bijna verzwolgen door brand (video) Bekijk deze video » Video: strandbezoekers Turkije vluchten voor hun leven Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zo is momenteel de situatie rondom de bosbranden in Turkije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier