Steven Berghuis over debuut Ajax: "Ik snap emotie van fans" (video)

Steven Berghuis over debuut Ajax: "Ik snap emotie van fans" (video)

Voormalig Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis speelde gisteren zijn eerste wedstrijd met aartsrivaal Ajax. Hij vertelt hoe zijn debuut ging en hoe hij in de groep valt. Hij vertelt niet gepest te worden in de kleedkamer, maar dat hij de mogelijk negatieve reacties van de fans in het stadion wel begrijpt.

<em>Steven Berghuis</em> over debuut Ajax: &quot;Ik snap emotie van fans&quot; (video) Voormalig Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis speelde gisteren zijn eerste wedstrijd met aartsrivaal Ajax. Hij vertelt hoe zijn debuut ging en hoe hij in de groep valt. Hij vertelt niet gepest te worden in de kleedkamer, maar dat hij de mogelijk negatieve reacties van de fans in het stadion wel begrijpt. Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven. Bekijk ook Zien: Steven Berghuis slachtoffer van antisemitische muurschildering Bekijk deze video » Interview Erik ten Hag over trainingskamp Ajax: "We zien het grote verschil in de groep" Bekijk deze video »
Voetbal :
Steven Berghuis over debuut Ajax: "Ik snap emotie van fans" (video)

Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steven Berghuis over debuut Ajax: "Ik snap emotie van fans" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier