Video: oude Lingo-beelden van overleden François Boulangé (67)

Video: oude Lingo-beelden van overleden François Boulangé (67)

Maandagochtend is François Boulangé op 67-jarige leeftijd overleden. Dat meldt RTL Boulevard. Boulangé werd vooral bekend als presentator van Lingo van 1992 tot 2000. Hieronder zie je zo'n aflevering, uitgezonden op 19 oktober 1993.

Lees verder onder de video.

Video: oude <em>Lingo</em>-beelden van overleden François Boulangé (67) Maandagochtend is François Boulangé op 67-jarige leeftijd overleden. Dat meldt RTL Boulevard. Boulangé werd vooral bekend als presentator van Lingo van 1992 tot 2000. Hieronder zie je zo'n aflevering, uitgezonden op 19 oktober 1993. Lees verder onder de video. Mr. LingoMet zijn kenmerkende bretels en bril werd François Boulangé bij het grote publiek bekend als presentator bij Lingo. Het leverde hem de bijnaam Mr. Lingo op. De afgelopen jaren was Boulangé niet veel meer op televisie te zien. De presentator leed de afgelopen maanden aan kanker en is 67 jaar geworden. Bekijk de aflevering van Lingo hierboven. Bekijk ook NOS Explainer: zo ontstond de wooncrisis in Nederland Bekijk deze video » Video: Zo herdenkt Amerika de gebeurtenissen van 9/11 (video) Bekijk deze video » Loiza Lamers over eigen docu: ''Het is zwaar om transgender te zijn'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: oude Lingo-beelden van overleden François Boulangé (67)

Mr. Lingo
Met zijn kenmerkende bretels en bril werd François Boulangé bij het grote publiek bekend als presentator bij Lingo. Het leverde hem de bijnaam Mr. Lingo op. De afgelopen jaren was Boulangé niet veel meer op televisie te zien. De presentator leed de afgelopen maanden aan kanker en is 67 jaar geworden.

Bekijk de aflevering van Lingo hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: oude Lingo-beelden van overleden François Boulangé (67) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV