Slotaflevering We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! is de groep vakantiegangers in Hellevoetsluis en vertrekt naar de eindbestemming: een camping in Groede in Zeeuws-Vlaanderen. WaterkeringOnderweg naar Groede stoppen de meeste deelnemers bij Neeltje Jans voor een bezoek aan de waterkering, waar in een 3D-animatie het verhaal van de watersnoodramp uit 1953 tot leven komt. VissersbootHet einde van de kampeerreis nadert, maar er wacht nog een druk programma deze laatste dagen. Met een vissersboot speuren naar zeehondjes op de zandbanken van de Schelde, een kleine stap over de grens met een bezoek aan de lakenstad Brugge en een culinaire wandeling langs het strand. En natuurlijk is er een afscheidsfeestje. Martine van Os op kampeertocht in We Zijn Er Bijna!: "Jullie hebben het goed!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! is de groep vakantiegangers in Hellevoetsluis en vertrekt naar de eindbestemming: een camping in Groede in Zeeuws-Vlaanderen.

Waterkering
Onderweg naar Groede stoppen de meeste deelnemers bij Neeltje Jans voor een bezoek aan de waterkering, waar in een 3D-animatie het verhaal van de watersnoodramp uit 1953 tot leven komt.

Vissersboot
Het einde van de kampeerreis nadert, maar er wacht nog een druk programma deze laatste dagen. Met een vissersboot speuren naar zeehondjes op de zandbanken van de Schelde, een kleine stap over de grens met een bezoek aan de lakenstad Brugge en een culinaire wandeling langs het strand. En natuurlijk is er een afscheidsfeestje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier