Ooggetuige vulkaanuitbarsting La Palma: "Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt" (video)

Ooggetuige vulkaanuitbarsting La Palma: "Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt" (video)

Nederlanders die nog altijd aanwezig zijn op het Spaanse eiland La Palma, ondanks de vulkaanuitbarsting, vertellen bij Hart van Nederland wat ze zoal meemaken: "Vanaf ons dakterras kunnen wij het zien. Er is inmiddels veel rook aan het ontstaan dus wij hebben onze koffers al gepakt om eventueel naar het noorden te vertrekken als dat nodig is." Bekijk de video hieronder en kijk ook naar LIVE-beelden vanuit La Palma.

Ooggetuige vulkaanuitbarsting <em>La Palma</em>: &quot;Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt&quot; (video) Nederlanders die nog altijd aanwezig zijn op het Spaanse eiland La Palma, ondanks de vulkaanuitbarsting, vertellen bij Hart van Nederland wat ze zoal meemaken: "Vanaf ons dakterras kunnen wij het zien. Er is inmiddels veel rook aan het ontstaan dus wij hebben onze koffers al gepakt om eventueel naar het noorden te vertrekken als dat nodig is." Bekijk de video hieronder en kijk ook naar LIVE-beelden vanuit La Palma. Bekijk ook Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in Bekijk deze video » Kijk LIVE naar situatie La Palma: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ooggetuige vulkaanuitbarsting La Palma: "Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV