Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video)

Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video)

Linda de Mol was donderdagavond niet aanwezig op het Gouden Televizier-Ring Gala maar ze heeft uiteraard wel gekeken. Ze blijkt lovend over Nikkie de Jager, die met de Televizier-Ster voor beste presentatrice naar huis ging: "Zij was zo'n complete verrassing bij dat Eurovisie Songfestival, ze doet het gewoon. Ze heeft een hele leuke losse stijl van presenteren."

Opvolger Linda?
Zou Nikkie dé nieuwe Linda de Mol kunnen zijn, vraagt Frank Dane zich af. "Nou, misschien wel", reageert de tv-koningin. "Ik vind haar echt te gek." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hieronder.

Linda de Mol: &quot;Nikkie de Jager zou dé <em>nieuwe Linda</em> kunnen zijn&quot; (video) Linda de Mol was donderdagavond niet aanwezig op het Gouden Televizier-Ring Gala maar ze heeft uiteraard wel gekeken. Ze blijkt lovend over Nikkie de Jager, die met de Televizier-Ster voor beste presentatrice naar huis ging: "Zij was zo'n complete verrassing bij dat Eurovisie Songfestival, ze doet het gewoon. Ze heeft een hele leuke losse stijl van presenteren." Opvolger Linda?Zou Nikkie dé nieuwe Linda de Mol kunnen zijn, vraagt Frank Dane zich af. "Nou, misschien wel", reageert de tv-koningin. "Ik vind haar echt te gek." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hieronder. Bekijk ook Linda de Mol bij HLF8: "Ik heb een trouwma" Bekijk deze video » Zien: Nikkie de Jager wint Televizier-Ster Presentatrice 2021 Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV