Het Roer Om: Ronnie zingt kneitervals bij optreden vanwege 'slechte conditie'

Het Roer Om: Ronnie zingt kneitervals bij optreden vanwege 'slechte conditie'

In Het Roer Om is te zien dat volkszanger Ronnie een nieuw leven probeert op te bouwen met zijn vrouw Sandra in het Spaanse Benidorm. Hij heeft een optreden te pakken en mag liedjes zingen voor het aanwezige publiek. Maar zijn stem klinkt lang niet altijd even zuiver, Ronnie vliegt behoorlijk uit de bocht. “Dat komt doordat we even niks aan onze conditie doen, zeg maar. Komt wel weer goed”, aldus Sandra.

Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hieronder.

Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Roer Om</em>: Ronnie zingt kneitervals bij optreden vanwege 'slechte conditie' In Het Roer Om is te zien dat volkszanger Ronnie een nieuw leven probeert op te bouwen met zijn vrouw Sandra in het Spaanse Benidorm. Hij heeft een optreden te pakken en mag liedjes zingen voor het aanwezige publiek. Maar zijn stem klinkt lang niet altijd even zuiver, Ronnie vliegt behoorlijk uit de bocht. “Dat komt doordat we even niks aan onze conditie doen, zeg maar. Komt wel weer goed”, aldus Sandra. Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hieronder. Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Roer Om: Ronnie en Sandra beginnen B&B in Benidorm Bekijk deze video » Het Roer Om: Ronnie showt bijzonder schilderij met André Hazes en eigen trouwfoto Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Roer Om: Ronnie zingt kneitervals bij optreden vanwege 'slechte conditie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV