50-jarige Joël zoekt zijn biologische vader (Spoorloos)

50-jarige Joël zoekt zijn biologische vader (Spoorloos)

Joël ontdekt via een DNA-test dat de man die hem liefdevol opvoedde niet zijn biologische vader is. In zijn zoektocht naar biologische familie, loopt hij vast en vraagt Spoorloos om hulp. Jetske zoekt hem op in Frankrijk en kan laten zien dat er bijzondere parallellen zijn tussen zijn geschiedenis en die van zijn biologische familie.

<em>50-jarige Joël</em> zoekt zijn biologische vader (Spoorloos) Joël ontdekt via een DNA-test dat de man die hem liefdevol opvoedde niet zijn biologische vader is. In zijn zoektocht naar biologische familie, loopt hij vast en vraagt Spoorloos om hulp. Jetske zoekt hem op in Frankrijk en kan laten zien dat er bijzondere parallellen zijn tussen zijn geschiedenis en die van zijn biologische familie. Spoorloos is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: twee hardlopende vrouwen belaagd in Deventer Bekijk deze video » Spoorloos: Mark vindt zijn biologische zus (video) Bekijk deze video »
TV :
50-jarige Joël zoekt zijn biologische vader (Spoorloos)

Spoorloos is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 50-jarige Joël zoekt zijn biologische vader (Spoorloos) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV